שמן פראפין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

25/06/2014 | 16:35 | מאת: היי

שלום, ברשותי שמן פראפין. הבנתי שקיימים מספר סוגים לדבר הזה ומספר שימושים. השמן הוא של חברת life של סופר פארם וברכיביו כתוב: liquid paraffin, ph. eur. לא נוספות אליו הוראות שימוש. איך אדע אם מדובר בלאקסאטיו (משלשל) או בחומר לשימוש קוסמטי? (אמי קיבלה אותו כשביקשה פראפין נוזלי (לטיפול בעזרת אמבטיות פאראפין לכאבים במפרקי הידיים) אבל אמרו לה שמה שניתן לה הוא שמן פראפין משלשל). איך יודעים? תודה!

שלום, שמן פראפין הנמכר בבתי מרקחת (מצוין עליו USP או EUR PH) מתאים גם לשימוש חיצוני וגם לשימוש פנימי. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות