עייפות בעבודה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/06/2014 | 12:38 | מאת: גדי

אני אשמח אם תעזרי לי: אני עייף מאוד בזמן העבודה האם יש דריך להתמודד אם העייפות אם כן אשמח לתשובה מפורטת

גדי שלום, חשוב לזהות את הרקע לעייפות ולטפל בו (חוסר שעות שינה,אנמיה, מחלות רקע וכו'). אם מדובר בחוסר אנרגיה ניתן לקחת תכשירים המכילים ג'ינסנג (חומר ממריץ ומעורר). אם אתה סובל מלחץ דם לא מאוזן או אם אתה נוטל תרופות כרוניות, יש להתייעץ עם רופא לפני כן. אם מדובר בתחושת צריבה בעיניים עקב ישיבה מול מסך מחשב, ניתן להיעזר בטיפות הרטבה לעיניים (תחליפי דמעות). מומלץ להימנע ממזון כבד ועתיר קלוריות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות