הכושר מיני

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/06/2014 | 13:15 | מאת: אבישי

בסד אני בגיל 50 לערך וניקלעתי לבעיה שבאה והולכת וזה מרגיז אותי אני לא מעשן. ולא שותה אלכוהול האם יש כדור טבעי ואו. סירופ הרופא המליץ לי על ויאגרה אני לא מעונין להיות תלוי ב ???אשמח לקבל תשובה טובה ומהירה בברכה

אבישי שלום, השאלה לא כ"כ ברורה (האם הבעיה היא בזקפה, בחשק, שפיכה מוקדמת). בנוסף לא ציינת אם אתה סובל ממחלות רקע או נוטל תרופות כרוניות. חשוב לברר אם יש סיבה רפואית לבעיה. השימוש בויאגרה לא גורם לתלות ותרופה זו או תרופות אחרות מאותה משפחה משפרות את האון הגברי בצורה היעילה ביותר. קיימים תכשירים טבעיים (תוספי תזונה) שניתן לנסות כמו ג'ינסנג סיבירי, ג'ינקו בילובה, L- ארגינינין, ותערובות צמחים כמו וירמקס. אם את נוטל תרופות כרוניות או סובל ממחלות כרוניות יש להתייעץ עם רופא לפני שימוש בתוספי תזונה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות