תכשיר לריח פה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/07/2014 | 01:52 | מאת: שיקי

אני סובל מאוד מריח פה ניסתי כמעט את כל המסטיקים והתרסיסים אך ללא הועיל.מצב בריאות הפה שלי תקין למעט חתכים בלשון בשל חוסר ויטמיןb12 שאלתי האם ישנה תרופה חזקה יותר המונעת ריח פה אפילו במירשם רופא???

שיקי שלום, אין תרופת מרשם למניעת ריח רע מהפה. חשוב לצחצח היטב את השיניים וגם את הלשון ולהשתמש בחוט או קיסם דנטלי להוצאת שאריות מזון מבין השיניים. ניתן להשתמש בשטיפת פה. רצוי להימנע ממזונות בעלי ריח חריף ולהרבות בשתיה (כדי להימנע ממצב של יובש בפה שעלול גם לגרום לריח רע). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות