גרד

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/07/2014 | 14:07 | מאת: סיגל

נוצר לי יובש בין האצבעות בידיים ואדמומיות שגורם לגרד בעיקר בימי שישי זה מחמיר בעקבות כל היום במטבח , שוטפים ידיים כל הזמן , מה אפשר לעשות ? לא היה לי בעבר זה קרה בהריון האחרון וממשיך כבר שנה, קיבלתי מרופאת עור משחת בטאקרוטן זה עוזר ועובר ושוב חוזר לאחר כמה ימים. מה אפשר לעשות שזה יעלם סופית?

סיגל שלום, בטאקורטן מיועד לשימוש רק בעת התלקחויות של בעיית העור שלך וחשוב להקפיד לא להשתמש בתכשיר באופן קבוע או ממושך ללא הנחייה מפורשת מרופא. בין ההתלקחויות חשוב ל"שמן" את עור הידיים ע"י שימוש בקרם ידיים טיפולי (רצוי לא מבושם). השתדלי להמעיט כמה שאפשר בשטיפת הידיים והשתמשי בסבון עשיר בלחות (יו-לקטין, צטאפיל). הימנעי מחומרי ניקוי חזקים. ליאת

07/07/2014 | 10:59 | מאת: סיגל

האם זו אלרגיה למים? אם יש דבר כזה?

מנהל פורום תרופות ורוקחות