כדורי הרזייה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

07/07/2014 | 04:57 | מאת: חיה

היי :) אני רוצה להוריד 6 קילו עקשניים באזור של הבטן והרגליים...ואני רוצה בשביל זה לקנות כדורי הרזייה ואני מפחדת שזה יזיק לי לגוף בעתיד הרחוק\הקרוב..יש משהו שאת ממליצה על כדור מסוים טיבעי? ניסתי הכל כדי לרזות כלום לא עזר חוץ מלהרעיב את עצמי וזה נהיה מידיי קשה בגלל זה אני חושבת על הכדורים כי זה גם רק 6 קילו... מה את אומרת..? :)

חיה שלום, קודם כל אל תרעיבי את עצמך. זה גם מסוכן מבחינה בריאותית וגם מכניס את הגוף לסטרס ומאט את הירידה במשקל. הדרך הכי טובה ונכונה לרדת במשקל היא להפחית, בצורה מאוזנת, את צריכת הקלוריות היומית ולשלב פעילות גופנית. כדורים טבעיים שמסייעים לתהליך הדיאטה הם רבים ומגוונים ורצוי להתאים את התכשיר באופן ספציפי לכל אחד. לדוגמא: תכשירים המבוססים על קונג'אק או הודיה מיועדים לתרום לתחושת שובע. 2-דיאט מפחית ספיגת פחמימות וגם תורם לתחושת שובע מוגברת. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות