גירוד במפשעה ופנסטיל ג'ל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

07/07/2014 | 16:58 | מאת: שי

שלום ליאת, אני סובל כבר משהו כמו 9 חודשים מגירוד במפשעה הממש פנימית(צמוד לביצים ולעיתים אף מורגש בביצים עצמן). התחלתי להשתמש בפניסטיל ג'ל במפשעה הפנימית וזה שורף. השאלה שלי היא האם התחושה השורפת היא מצב טבעי או שיש לשקול להפסיק להשתמש במשחה. כי בתאכלס אם זה שורף זה טוב לא? כמו שים שורף פצעים.

שי שלום, שורף זה לא בהכרח טוב. העור מאוד מגורה ובמצב זה תכשירים על בסיס מים שורפים. מומלץ שתפנה לרופא עור לאבחנה וטיפול בהתאם. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות