תזמון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

09/07/2014 | 11:56 | מאת: רועי

אני נוטל תמצית פולי קפח ירוק,קרי,חומצה כלורוגנית 'פעמיים ביום ,אומרים לפני הארוחה .אני מצא את עצמי נוטל או עם הארוחה או אחרי הארוחה .אם את מכירה את החומר,האם לתזמון יש חשיבות? תודה רועי

רועי שלום, בדרך כלל צריך לעקוב אחרי הוראות היצרן. כשהתכשיר נבדק ליעילות הוא נבדק באנשים שלקחו אותו על קיבה ריקה, וכנראה מכאן נובעת ההנחייה. אצלנו ברשת נמכר מוצר של קפה ירוק שבהנחיות שלו רשום לקחת דווקא אחרי אוכל, כך שייתכן וזה לא הכרחי לקחת דווקא על קיבה ריקה. נסה לשים לב אם במקרה שלך עדיין מתקבל אפקט כשהתוסף נלקח עם /אחרי אוכל. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות