תחליף למוסקול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/07/2014 | 18:05 | מאת: חגי

שלום רב, מעוניין לדעת האם קיים תחליף למוסקול לאור המחסור הזמני/ הפסקת הייצור. משתמש בתרופה בשילוב ארקוקסיה לטיפול בכאבי גב חזקים. תודה מראש, חגי

10/07/2014 | 18:14 | מאת: חגי

האם אביטרן נחשב תחליף ראוי ?

חגי שלום, אין ממש תחליף מומלץ למוסקול (תרופה הפועלת כמרפת שרירים). אביטרן היא תרופה נגד דלקת בדומה לארקוקסיה (דור ישן יותר), ולכן אינה מתאימה לנטילה במקביל עם ארקוקסיה. התייעץ עם הרופא לגבי השימוש בארקוקסיה בלבד. ישנה תרופה נוספת הנקראת קטדולון שפועלת גם על דלקת וגם על שרירים, אך השימוש בה כמעט נפסק עקב פוטנציאל לפגיעה בכבד. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות