תחתונים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

14/07/2014 | 19:05 | מאת: דור

כל הזמן גירד לי וגירד לי וגירד לי במפשעה,בפין,באשכים בקיצור בכל האזור הזה. התחתונים שלבשתי כשגירד לי היו תחתוני בוקסר צמודים 95% כותנה ו-5% לייקרה. קניתי זוג תחתוני בוקסר רחבים 100% כותנה ולמרבה ההפתעה כמעט ולא גירד לי. הבעיה היא שתחתונים רחבים לא נוחים לי כי כל החבילה זזה. השאלה שלי היא מה יותר הגיוני: שהגורם לגירוד הוא התחתונים הצמודים או שהגורם לגירוד הם ה-5% לייקרה האלה? ולמרבה ההפתעה כמעט ולא הרגשתי גירוד. הבעיה היא שתחתונים רחבים לא נוחים לי.

דור שלום, לא ניתן לדעת בוודאות למה אתה רגיש בלי לבצע בדיקות רגישות. אולי תנסה תחתונים רגילים (לא בוקסר), ותראה אם זה נוח מצד אחד, ולא מגרה/מגרד מצד שני. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות