טיפות גרייפווטר

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

16/07/2014 | 21:25 | מאת: רחלי

קניתי היום לביתי את הטיפות גרייפווטר ורשום על התווית שצריך לתת 10 טיפות לפני כל ארוחה שאלתי אלייך היא האם חייב לתת לפני כל ארוחה את הטיפות כי בתי אוכלת כל שעתיים וחצי אז מה אתן לה כל שעתיים וחצי 10 טיפות?

רחלי שלום, מתן 10 טיפות לפני האכלה יכול למנוע או להפחית את הופעת ה"גזים" של התינוק. אם אינך מעוניינת לתת בתדירות גבוהה, תוכלי לתת רק בעת הצורך, כשיש כבר סימפטומים, או בשעות שבהן התופעה יותר משמעותית. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות