טונוס שרירים מוגבר

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

19/07/2014 | 13:05 | מאת: י

האם יש טיפול תרופתי דרך הפה להפחתת הטונוס הגמוגבר אצל תינוק בין שנתיים שסובל משיתוק מוחין אחרי לידה מוכדמת ?!! אם כן יש בבקשה תגידי לי את השם ... וגם האם רופא המשפחה יכול לתת לי מרשם ?!

שלום, מומלץ להתייעץ עם רופא מומחה בהתפתחות או נוירולוג. בחלק מהמקרים ממליצים על פיזיותרפיה והתעמלות מיוחדת, בחלק מהמקרים נותנים תרופות כמו בקלופן או תרופות הרגעה ממשפחת הבנזודיאזפינים. בילדים גדולים יותר לפעמים נותנים זריקות בוטוקס. חשוב שתפני למומחה, שיוכל לייעץ לך מהו הטיפול המתאים ביותר עבור בנך. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות