קוצר נשימה וחרדה בזמן מלחמה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/07/2014 | 06:45 | מאת: Pitaya

האם אפשר לשלב ולהיעזר בנוסף לקלונקס גם ברגיעון ורסקיו ביחד במקביל .2.אנא המליצי לי על תכשירים מרגיעים טבעיים שנמכרים בניו פארם שיכולים להרגיע במידה רבה.והאם אין כל בעיה לקחת רגיעון קלונקס רסקיו ורגיעון יחד.יש לי תרופות SOS לזמן חרדה שהן פרוטאיזין וקלונקס אני מקווה שהן לא מתנגשות ביניהן ולא עם תכשירים טבעיים אחרים כגון רלקסין שזה גם מה שיש לי .האם קומפלקס b יכול לעזור במיידי? תודה רבה על המענה וסליחה על ריבוי השאלות אני פשוט מצויה בחרדה.

שלום, אם קוצר הנשימה הוא תופעה חדשה, כדאי להיבדק ולוודא שאין סיבה אחרת לכך. לולריאן יש התנגשות קלה עם קלונקס שיכולה או לגרום להגברת תופעות לוואי של דיכוי מערכת העצבים או מצד שני לירידה ביעילות קלונקס. אין התנגשות עם רסקיו ועם רגיעון וניתן לשלב. מבחינת תכשירים נוספים להרגעה, תוכלי לנסות במקביל תכשיר הומאופתי להרגעה. ליאת

21/07/2014 | 20:38 | מאת: רק שואלת בשביל לדעת

אז אין מניעה לקחת פרוטאיזין/טרבמין(לבחילה)+קלונקס+רגיעון?

מנהל פורום תרופות ורוקחות