וסיקר- מתי לקחת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/07/2014 | 09:20 | מאת: שאול

שלום רב, בן 56, מזה כחודשיים לוקח כדור וסיקר 10 מג בהמלצת אורולוג. השיפור חלקי ביותר. אני לוקח לפני השינה אך הדבר אינו מונע התעוררות למתן שתן בלילה ,לעתים 4-5 פעמים בלילה.רופא המשפחה המליץ לקחת הכדור בבוקר, כיוון שאז אולי האפקט שלו ישפיע בלילה ויצמצם/ימנע התעוררות.אשמח לחוות דעתך. תודה.

שאול שלום, אין הנחייה ספציפית לנטילת וסיקר בלילה. מכיוון שהתרופה עלולה לגרום לטשטוש ראייה, עייפות וסחרחורות, זה יכול להגביל את השימוש שלה במשך היום. אם אינך סובל מתופעות אלה, תוכל לנסות לקחת במהלך היום. באופן עקרוני, אחרי חודשיים נטילה, אמורות להיות רמות קבועות של החומר הפעיל בדם. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות