וולבוטרין תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/07/2014 | 12:49 | מאת: שירי

היי אני בת 32, הייתי שנים על ואייפקס והוא לא ממש עזר לדיכאון, אבל גם לא היה לי כוח להחליף וסתם המשכתי איתו ואז קלטתי שהוא כנראה גורם לי לקום באמצע הלילה רטובה לגמרי מזיעה, כשכל המיטה הופכת להיות שלולית וזה גרם לי לקחת את עצמי בידיים ולנסות להחליף החלפתי לוולבוטרין 150 וזה פשוט מדהים, זה נותן לי אנרגיה מדהימה, אני כבר לא צריכה לישון צהריים ומצליחה להספיק ממש המון דברים ביום הבעיה היא שפתאום כשאני נוגעת בעיניים, אני מרגישה כאילו אני שורטת לי ת'אישון וזה ממש ממש כואב! חשבתי שזה או מהוולבוטרין או מהשמפו הד אנד שולדרס והפסקתי את שניהם וזה נפסק ועכשיו חזרתי לוולבטרין וזה חזר וזה מפחיד! אני ממש לא רוצה להפסיק איתו כי אני ממש מרוצה מהאנרגיות שהוא נותן לי האם שמעת על התופעת לוואי הזאת, האם יש סיכוי שהגוף צריך עוד זמן להתרגל והתופעה תעלם?

שירי שלום, לא נתקלתי בתופעת לוואי של כאב בעין. יש תופעות של ראייה כפולה או מטושטשת. עצם העובדה שהפסקת הטיפול פתרה את הבעיה והחזרת הטיפול החזירה את התופעה, מרמזת על קשר. מומלץ להתייעץ עם הרופא המטפל ואפילו עם רופא עיניים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות