שורף שומנים ורזין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

21/07/2014 | 14:27 | מאת: עידד

מהו הכדור הטוב ביותר לשריפת שומנים והאם צריך מירשם כמו כן אשמח לשמוע על כדור רזין ומהן תופעות הלואי שלו?

שלום, רזין היא תרופת מרשם. היא נרשמת לאנשים עם BMI של 30 ומעלה. תרופה זו היא ממריצה של מערכת העצבים המרכזית ופועלת לדיכוי תאבון. מבין תופעות הלוואי המדווחות שלה יש: חוסר שקט, עצבנות, הפרעות שינה, הפרעות לבביות, יובש בפה, הפרעות פסיכיאטריות, סחרחורת, כאב ראש, שלשול או עצירות, דופק מואץ, אימפוטנציה, ועוד. פרטים נוספים בעלון לצרכן: http://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/Trufot/ShowAlon.asp?tmpPath=/units/pharmacy/trufot/alonim/Razin_Pt_1352107734364.pdf לגבי תכשירים טבעיים לדיאטה, קשה להמליץ בלי לדעת על הרגלי תזונה, נקודות תורפה ופעילות גופנית. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות