תרסיס להשהיית השפיכה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/07/2014 | 10:14 | מאת: דנה

היי ליאת, בן זוגי גומר ממש מהר (תוך פחות מדקה לאחר החדירה), הבנתי שישנו תרסיס שאפשר לרסס על הפין וכך לעכב את השפיכה. האם אפשר להשיג תרסיס זה בסניפי ניו- פארם ללא מרשם רופא ? בנוסף, האם תוכלי להמליץ על תכשירים נוספים שעושים את אותה הפעולה וניתן להשיגם בבתי המרקחת ללא מרשם רופא ? תודה רבה !

דנה שלום, ישנו תרסיס השהייה כפי שתיארת. שמו stud 100 והוא אינו דורש מרשם רופא. תכשירים נוספים שיש וניתן לרכוש ללא מרשם, הם על בסיס תוספי תזונה ואינם תרופתיים. מומלץ להתייעץ עם אורולוג או מטפל מיני. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות