כאבים במפשעה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/07/2014 | 14:57 | מאת: כאב במפשעה

שלום,אתמול שיחקתי כדורגל עם חברים שלי ובאמצע התחלתי להרגיש כאבים במפשעה.המשכתי לשחק בכל זאת(כן עכשיו אני יודע שזו הייתה טעות) והיום בבוקר קמתי עם כאב מטורף שמתחזק בעיקר כשאני מרים את הברך למעלה(מקפל את הרגל).אני הולך קצת צולע.רציתי רק להסיר חשש שלא מדובר בקרע כי לדעתי קרע הרבה יותר רציני ממה שאני מתאר. בנוסף,איך ניתן להקל על הכאב?

שלום, לצורך אבחנה של הכאב, מומלץ לפנות לאורטופד, שייתן גם טיפול בהתאם. ניתן לקחת משכך כאבים שהוא גם נוגד דלקת (כמו איבופרופן, וולטרן, נפרוקסן). יש לקרוא את העלון לצרכן לפני השימוש. מומלץ לנוח. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות