פטריה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/07/2014 | 16:58 | מאת: בבוש

הי,לתינוק יונק יש פיטריה בלשון. הרופא לא נתן טיפול ורק אמר ינקות עם סודה לשתיה. מאז זה החמיר ועכשיו גם כואב לי בפטמות. יש סיכוי שנידבקתי?! לא רואים כלום, זה רק כואב. ואם כן,אפשר לקבל טיפול ללא מירשם רופא?

שלום, הטיפול בפטרת הפה לתינוק דורש מרשם רופא, וכדאי לחזור שוב לרופא להתייעצות נוספת. את יכולה למרוח על הפטמות קרם נגד פטריות כמו דקטרין, אך כדאי שתטופלו במקביל אחרת תדביקו אחד את השניה. יש לשטוף את הקרם לפני הנקה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות