ארגינין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

24/07/2014 | 13:15 | מאת: ניר

שלום ליאת 1-לפני אימון- כשר אני נוטל שני גרם Lארגינין פחות או יותר על קיבה ריקה כמה זמן אחרי הנטילה אני יכל לקחת אבקת חלבון?(לפני האימון) 2-מהו מינון יתר בארגינין?(שהוא חומצת אמינו) 3-עם ההשקמה אני נוטל חומצה אלפא ליפואית וLקרניטין.האם אפשר לנצל את הקיבה הריקה של הבוקר ןלקחת,בנוסף. גם ארגינין? תודה מראש ניר

ניר שלום, נטילה על קיבה ריקה היא נטילה שעה לפני אוכל או שעתיים אחרי אוכל. טווח המינונים של ל-ארגינין הוא רחב ויש מצבים רפואיים שבהם נותנים גם 20 גרם ליום. למטרות שיפור ביצועי ספורט/בניית שריר המינונים נעים בין 3-6 גרם ליום. ניתן לקחת בבוקר עם שאר התוספים. ליאת

24/07/2014 | 16:18 | מאת: ניר

בהחלט תודה מיוחדת על מהירות התגובה,הדיוק ,והאמינות אני נוטל ארגיניןEKG(מתוגבר?) אז כמה לקחת לפני האימון וכמה לקחת בלילה אם הטוח הוא בין 3 ל6 גרם(בן 60+) 2-הייתי מעוניין באישור נוסף מצידך שאני יכל לקחת את התוסף עם שני האחרים שהזכרתי ושזה בסדר ולא יוצר בלגן תודה מראש ניר

מנהל פורום תרופות ורוקחות