גזים לתינוקות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

27/07/2014 | 14:41 | מאת: סימה

ילדתי לפני 3 שבועות כרגע אני נותנת סימילק אוונס פלוס ביומיים האחרונים אחרי האוכל קשה לה להרדם היא בוכה המון, נראה לי שיש לה גזים וזה מפריעה לה מה עליי לעשות איך אני מטפלת בזה תעזרי לי. תודה!!!

סימה שלום, לבעיות של גזים בתינוקות קיימים מספר תכשירים. יש על בסיס טבעי או תרופתי ואפילו תכשיר משולב. מכיוון שאי אפשר לצפות מראש את תגובת בתך לתכשירים (כל תינוק מגיב אחרת), אין לי המלצה ספציפית. גשי לבית מרקחת ובחרי אחד מהמוצרים. ליאת

27/07/2014 | 21:48 | מאת: מורן

שמי מורן אני ילדתי לפניי 7 חודשים ברוך ה. אני נתתי לבת שלי מטרנה אקסטרא קר וכלל לא סבלה מגזים אולי פעמיים 3 היו לה גזים כי היא קיבלה מטרנה רגילה מבית החולים תנסי ממליצה בחום מניסיון תנסי לתת לה אבל בהדרגה ביום הראשון מנה של מטרנה ושאר היום סימילאק ביום השני 2 מנות של מטרנה והשאר סימילאק ביום השלישי 3 מנות מטרנה והשאר סימילאק ככה בשאר היום כל יום תעלי במנה אבל אם את ממש מתלבטת תיתקשרי למטרנה שם אני בטוחה שיענו לשאלותך ואני ממש לא מייצגת או עובדת בחברה אני פשוט מביעה את דעתי בעניין וכך גם לחברותיי. שיהיה בהצלחה

מנהל פורום תרופות ורוקחות