שלום ליאת.

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

31/07/2014 | 23:19 | מאת: רויטל

רציתי לדעת האם בניו פארם משווקים נרות של משחת פרסטוג'ל לטחורים. והאם יש משחה או טיפול שאת ממליצה במיוחד? תודה מראש

רויטל שלום, אין פרסטו ג'ל בנרות, אך הג'ל עצמו יעיל בהקלה על תסמיני הטחורים. אין לי המלצה ספציפית. כל תכשיר לטחורים שמקל עלייך מתאים לטיפול. חשוב להימנע ממצבי עצירות או מאמץ בשירותים בזמן יציאות. לשם כך, מומלץ להקפיד על שתיה מרובה, צריכה מוגברת של סיבים במזון, ופעילות גופנית כמו הליכה שגורמת לתנועתיות של המעיים. ליאת

01/08/2014 | 14:51 | מאת: רויטל

אשקלון אך נאמר לי שלא קיימת משחה גם. האם בניו פארם משווקים אותה? האם אוכל להזמין? לא ידעו בסניף לענות לי... תודה

מנהל פורום תרופות ורוקחות