מציאת תרופה שחסרה בשוק

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/08/2014 | 09:15 | מאת: ליאת בלזר

אני מנסה לאתר תרופה מסוימת שנמסר לי שכעת חסר אותה בשוק. מדובר בלקסעדין, יש לי מרשם קבוע חודשי שמתעדכן מידי פעם ואני מבקשת לנסות להשיגה דרכיכם. במידה והתרופה אכן נמצאת אצליכם אבקשכם לחזור אליי בהקדם, תודה ליאת

ליאת שלום, איפה את גרה? באיזה סניף הכי נוח לך לרכוש את התרופה? בסניפים מסוימים יש עדיין מלאי. בחלק מהסניפים ניתן להשיג את התחליף של לקסעדין. ליאת

03/08/2014 | 20:19 | מאת: ליאת בלזר

תודה שחזרת אליי, אני אשמח אם תפרטי לפניי באילו סניפים יהיה ניתן להשיג את התרופה עצמה או את המחליף. אני מתגוררת בפתח תקווה אך ביכולתי להגיע גם לתל אביב, רמת גן ובני ברק. אמתין בציפיה לתשובתך... תודה

מנהל פורום תרופות ורוקחות