ליסטרין בטעם קלאסי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/08/2014 | 10:29 | מאת: אלכס

שלום ליאת! כידוע לי ניו פארם היא היבואנית של ליסטרין בארץ. אני כבר כחצי שנה מחפש ליסטרין בטעם קלאסי ללא הצלחה. שאלתי היא מתי (אם בכלל) יופיע מוצר זה שוב על המדפים? בברכה אלכס

אלכס שלום, למיטב ידיעתי ניו-פארם לא מייבאת את המוצר, אך אני פחות מתמצאת במוצרים שלא שייכים למחלקת בית מרקחת. ליסטרין אוריג'ינל אכן חסר תקופה ממושכת ואיני יודעת מהו הצפי לחזרתו. מומלץ להעביר שאלה זו לשירות לקוחות של הרשת: [email protected] ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות