משחה מרדימה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/08/2014 | 22:45 | מאת: אביבה

שלום, אני בת 18 ואני פוחדת מאוד מאוד מבדיקות דם וחיסונים, אני צריכה לעשות עוד חודש חיסונים ורציתי שתמליצי על משחה שמרדימה את העור כדי שאני לא ירגיש את הדקירה, אני ישמח לקבל משחה שהיא מרדימה ממש חזק כי יש לי עור רגיש ואני מרגישה כל דבר כואב. תודה.

אביבה שלום, יש משחת אלחוש, המשמשת לפני פרוצדורות רפואיות, ושמה 'אמלה'. התכשיר נמכר ללא מרשם רופא, אך יש לבדוק בעלון לצרכן או להתייעץ עם הרוקח שמכר לך אותה, לגבי אזהרות ולמי אסור להשתמש בתרופה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות