פצעים בפה לילד

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/08/2014 | 10:57 | מאת: ליה

התינוק שלי בן שנתיים סובל מאתמול מפצעים בפה כואבים ומתקשה לאכול ולשתות יש מה לעשות עם זה? כמובן שחום גבוה מלווה את הסיפור.. איך ניתן להקל עליו? שיוכל לפחות לשתות ?

ליה שלום, מומלץ לפנות לרופא לבדיקה ואבחון ושלילת התייבשות עקב זה שהוא לא שותה. תנסי לתת לו שתיה קרה או ארטיק, כי לפעמים הקור מרגיע את הכאב. ניתן להיעזר בתרסיסים טבעיים לפצעים בפה. ניתן להיעזר בתכשירים להורדת חום, במידה והחום גבוה. תכשירים להורדת חום יכולים גם להפחית את הכאב. ליאת

05/08/2014 | 23:28 | מאת: Esther

חלב עזים ישר מהתינים יכול לעזור שלושה ימים וזה עובר שיהיה לו רפואה שלמה אם את גרה באזור תל אביב אני מכירה בחור דתי שיש לו עזים ללא תשלום

מנהל פורום תרופות ורוקחות