רזין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/08/2014 | 22:32 | מאת: יסמין

איך ההמלצה שלך לגבי הכדור רזין ואיך השפעותיו לאורך זמן. קיבלתי מרשם רופא. וגם על מדבקות אוורה למניעת הריון, איך הם והאם מועילים אם אני מעל 90 ק'ג?

יסמין שלום, אני יותר בעד שינוי באורח חיים למטרת ירידה במשקל מאשר שימוש בכדורים. לגבי רזין, מדובר בתרופת מרשם שהרופא ירשום על-פי שיקול דעתו. התרופה לא מיועדת לשימוש ממושך. שימוש מעבר ל-3 חודשים מעלה את הסיכון לתופעות לוואי חמורות. מדבקות אוורה בשימוש נכון, יעילות כמו בליעת גלולות למניעת הריון, למעט בנשים השוקלות מעל 90 קילו. בנשים אלה היעילות יורדת. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות