גזים בגיל שלושה שבועות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/08/2014 | 23:19 | מאת: שרונה

אשמח לטיפים להתמודדות עם כאבי עיכול וגזים לתינוקת שלי בת ה3 שבועות . היא אוכלת חלב אם וסימילק לסירוגין כי הכמות שלי לא מספיקה.. האם הערבוב עושה את הבעיה ? אולי עדיף רק סימילק או מטרנה בלבד בלי החלב שלי פעמיים ביום ?

שרונה שלום, חלב אם הוא הדבר הטוב ביותר עבור בתך, ולא הייתי ממליצה להפסיק את ההנקה. מבין תחליפי החלב שקיימים, ישנם כאלה שעדינים יותר לעיכול וניתן לנסות להשתמש בהם. תופעת הגזים וכאבי הבטן היא נפוצה ביותר בתינוקות בגיל זה. ניתן לנסות תכשיר ייעודי לטיפול בבעיה זו (טבעי או תרופתי). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות