הריון,הקאות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

22/08/2014 | 20:43 | מאת: נוית

שלום אני בחודש שישי להריוני השני אני כבר משבוע 15 לא מפסיקה להקיא כול דבר שאני אוכלת אני מקיאה.....מה עושים מה יוכל לעזור לי אני נורא מיואשת ועוד דבר קטן הרופא לא ממליץ לי על פראמין ביכלל במה אוכל להשתמש שמותר 100%בהריון ולא בספק?תודה רבה לך.....

נוית שלום, איני יודעת מה ניסית עד כה. ישנם טבליות טבעיות על בסיס ג'ינג'ר, תכשירים הומאופתיים וכן צמידים בשם סי-בנד שיכולים לסייע. לגבי השימוש בפראמין בהריון, מומלץ להתייעץ עם מרכז ליעוץ טרטולוגי. הקפידי על ארוחות קלות וקטנות המורכבות מפחמימות וחלבונים. במקרים מסוימים רופא יכול לרשום תכשיר לבחילת הריון שהוא הכנה רוקחית של 3 מרכיבים (דוקסילמין+ג'ינג'ר+ויטמין B6). תכשיר זה ניתן רק במרשם רופא. מכיוון שאופי ההקאות שלך שונה מהרגיל (התחילו רק בשבוע ה-15), מומלץ לשלול סיבה רפואית לכך. כמובן, יש לוודא שאינך מתייבשת עקב הקאות מרובות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות