בלוטות לימפה מוגדלות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/08/2014 | 21:26 | מאת: גיא

רופאת המשפחה שלי אבחנה בלוטות לימפה מוגדלות במפשעה. רציתי לשאול מה זה אומר והאם יש קשר בין זה לבין כאבים במפשעה. כמו כן איך ניתן להקל על הכאבים במפשעה.

גיא שלום, בלוטות לימפה מוגדלות לרוב בעקבות תהליך דלקתי. ייתכן ויש זיהום בבלוטה או באיברים סמוכים המתנקזים אליה. תהליך זה גורם לכאב ויש סבירות גבוהה שהכאב שאתה חש נובע מהנפיחות שאובחנה. הטיפול בגורם לנפיחות, יוביל להקלה בכאב. חשוב להמשיך בבירור הסיבה לנפיחות אם היא נמשכת למרות טיפול, כי במקרים נדירים ייתכן ומדובר בבעיה חמורה יותר מזיהום. ליאת

24/08/2014 | 12:33 | מאת: גיא

קודם כל תודה על התשובה,רציתי לשאול לאיזה רופא עליי לפנות כדי להמשיך בבירור? רופאת המשפחה שלחה אותי לאורולוג. האם יש עוד רופאים שעליי לפנות אליהם.

מנהל פורום תרופות ורוקחות