חייל2

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

24/08/2014 | 08:00 | מאת: דור

שלום הלכתי לביקור רופא אתמול בראשון לציון ונתנו לי מרשם לתרופות לאוזניים ואני אמור לקחת את זה מסניפים של ניו פארם מה שהביאו לי אפשרי לקחת מאיפה שאני גר ולא לנסוע לקחת כי אני לא גר איפה שנתנו לי את הרשימת סניפים זה תופס ?

דור שלום, לא כ"כ הבנתי את השאלה. אם נתונה רשימת סניפים שבהם ניתן לרכוש את התרופה, אז רק בהם תוכל לקבל את התרופה ללא עלות. בסניפים אחרים תצטרך לשלם עבור התרופה. אם אין לך יכולת להגיע לסניפים ברשימה, ברר מהו המחיר המלא של התרופה, ייתכן ולא מדובר בתרופה יקרה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות