עקירה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

24/08/2014 | 08:54 | מאת: ru,

שלום אני צריכה לעבור עקירת שן והטסיות שלי 86 ההמטולוגית רשמה לי אמפולות אחת לפני עקירה ואחת אחרי כדי למנוע דימום הבעיה ששכתי מה עושים עם ההמפולה וכמה זמן לפני העקירה האם לשטוף פה לפני עם ההמפולה?כי כתוב שבוריד וזכור לי לשטיפה בפה בבקשה תשובה מהירה תודה ההמפולה JHHC, ,AUCV NVHRV HEXAPRON

שלום, האמפולה במקרה שלך מיועדת לשטיפת הפה ולא להזרקה. רצוי לוודא עם הרופא כמה זמן לפני העקירה הוא רוצה שתבצעי את השטיפה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות