תרופות ושתיה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

24/08/2014 | 15:03 | מאת: אני

שלום, אני צורכת בירה בכמות היומית המומלצת לאשה- אבל במקביל נוטלת תרופה נגד דכאון (מהסוג המרדים). לצערי לשום גורם אין הנחיה באיזו מידה צריך לצמצם/ לא לצמצם את כמות הבירה ומספר הפעמים בשבוע של השתיה. כולם מסתפקים ב"לצמצם"... לכן אני לא פועלת בנידון וממשיכה ברוטינת שתיית הכמות המומלצת . אם תוכלי לסבר את אזני העסק יהיה פשוט יותר... אם יהיה צורך אוכל לנקוב בשם התרופה והמינון. תודה

שלום, באופן עקרוני, לא מומלץ לשתות אלכוהול עם תרופות נוגדות דכאון. מסיבה זו אין המלצה על כמות מותרת, ההמלצה היא פשוט להימנע באופן גורף. רצוי לציין בפניה את שם התרופה ואת ה"כמות היומית המומלצת לאישה" של בירה שאת צורכת. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות