התכוצויות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

25/08/2014 | 18:07 | מאת: דליה

שלום רב אני בת 64 יש לי התכוצויות ברגליים המלוות בכאבים קשים במיוחד בשעות הלילה הגורמות לי להפרעות שינה , עלי לציין שאני לא נוטלת תרופה נגד כולסטרול רופא המשפחה נתן לי אביטול שזה לא עוזר, הרוקח בקופה המליץ לי על מגנזיום וq10 האם זה יכול לעזור או משהו אחר? כתוצאה מחוסר שינה אני כל היום מסתובבת עייפה אשמח מאוד להמלצתך

דליה שלום, נטילת מגנזיום לפני השינה יכולה להקל על תופעת ההתכווצויות. אם יש בעיה בתפקודי הכליות, יש להתייעץ עם רופא בטרם נטילת מגנזיום. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות