שילוב כדורים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/08/2014 | 12:38 | מאת: נירה

שלום שואלת בשביל אמי היא נוטלת כדורי ליפטור+ נורליפ (כולסטרול +בלוטת תריס) היא רוצה לקחת גם כדורי שינה(לא מצליחה להרדם בלילה) האם הכדור אוטרקס (שהוא גם כדור טישטוש ועל כן מרדים) יכול להשתלב כאן? (רבע או חצי כדור) אשמח לתשובה תודה מראש.

נירה שלום, אוטרקס אינו כדור שינה, למרות האפקט המטשטש שלו. כמו כן מדובר בתרופת מרשם. אין התנגשות עם ליפיטור ונורליפ (שמטפלת ביתר שומנים בדם ולא בהפרעות בתפקוד בלוטת התריס). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות