תרופת Zaldiar

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/08/2014 | 12:53 | מאת: נילי

שלום הבת שלי סובלת מפיברומילגיה והרומוטולוג שלה המליץ על Zaldiar. הרופא משפחה שלה במכבי אמר שאין את זה ברשימת התרופםות של מכבי. האם זה נכון ואם כן האם יש תחליף שכן מוכר במכבי? תודה נילי

נילי שלום, אין תחליף זהה במכבי. ניתן לרכוש את התרופה במחיר מלא בבתי מרקחת פרטיים או להתייעץ עם הרופא לגבי תרופה אחרת שכן בסל. ניתן להשיג במכבי, במרשם רופא, תרופה המבוססת על חומר פעיל אחד שיש בזלדיאר (tramadol). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות