סקאביאס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

27/08/2014 | 16:10 | מאת: שירלי

כבר יומיים שיש לי גירודים ופצעים קטנים שנראים כמו עקיצות יתוש וזה לא עקיצות יתוש,ככל שעובר הזמן הם מופיעים יותר ויותר בעיקר ברגליים,ידיים וחזה ,הייתי אצל הרופא והוא אמר שזה כנראה סקאביאס ונתן לי את הקרם בטנובט,מרחתי אותו כבר פעמיים ואין הטבה אפילו הופיעו יותר פצעונים,האם את יכולה להמליץ לי על קרם יותר חזק?האם כדאי לא לגרד את הפצעים?אני לא מפסיקה לגרד אפילו הגעתי למצב שכבר יורד לי דם.תודה רבה!

שירלי שלום, ללא מרשם רופא ניתן לרכוש קרם eurax, ולהקפיד על הוראות השימוש המצוינות בעלון לצרכן. אם זה לא עוזר יש לחזור לרופא לקבלת טיפול חליפי הדורש מרשם רופא (לדוג' קרם lyclear). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות