מחפש תרופה בוטרנס 20 מג

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

28/08/2014 | 19:05 | מאת: שלום שריקי

היי ברשותי מרשם ממשרד הביטחון לגבי מדבקות בוטראנס 20 מג אשמח אםתסייעי לי היכן ניתן להשיג את התרופה היות ובבית המרקחת השכונתי בו אני מתגורר באם המושבות פת אין את התרופה , ניסיתי את הבתי מרקחת באיזור לחלקם אין וחלקם הגדול לא טורח לענות לטלפונים . אשמח לתשובה מהירה בטלפון 0507254049

שלום, אם אין במלאי בבית המרקחת שאתה רגיל לרכוש דרכו את התרופה, בקש שיזמינו אותה עבורך. זה לרוב מגיע מהספק תוך יום-יומיים מביצוע ההזמנה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות