איחור מחזור

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/09/2014 | 20:43 | מאת: אמאני

שלום לך ... אני בת 28 אמא לשלושה ילדים לפני שנתים שמתי טבעת ) (מרינה) והיה הכל בסדר אך מלפני שלושה חודשים לא קבלתי מחזור עשיתי בדיקות הדם אני לא בהריון אבל לא ידוע למה לא מקבלת מחזור הרופא אומר לי שבדיקות הדם תקינות ואין מהשהוא חריג ואולי גורמים נפשיים ולחץ השפיעו עליי ... אני רוצה להתיעץ איתך בקשר נושא זה .. לא לא מקבלת מחזור משלוש חודשים???!

אמאני שלום, אם נשללה סיבה רפואית להיעדר מחזור, ייתכן ומדובר בתופעת לוואי של ההתקן. התקן מירנה יכול לגרום להיעדר מחזור בחלק מהנשים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות