Ferro 15

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/09/2014 | 14:28 | מאת: נעמי

התחנוקת בת ה 9 חודשים מסרבת לאכול מזון מוצק. יונקת בלבד. טיפות הפריפל גרמו לה לכאבי בטן ולעצירות. הדבר פשוט "משגע" אותה. היא הופכת חסרת שקט ובוכה הרבה תחת השפעתן. האם קיים תכשיר אחר? שמעתי שקיים תכשיר בשם ferro 15 האם תכשירים אחרים גורמים לתופעות לוואי בעוצמה פחותה יותר? תודה רבה

נעמי שלום, אכן קיים תכשיר בשם ferro-15. מדובר בתכשיר ותיק יותר מטיפות פריפל. הוא אינו נחשב לברזל עדין, אך אי אפשר לדעת מראש מה תהיה תגובתה של בתך לתכשיר, ויתכן ולא יהיו לה תופעות לוואי. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות