סוליות אורטופדיות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/09/2014 | 21:39 | מאת: וסילי ברודניק

שלום, יש לי שתי שאלות אלייך ואשמח מאוד אם תעני לי עליהן. השאלה הראשונה שלי היא ממי אני צריכה מרשם להזמין סוליות אורטופדיות מרופא אורטופד בלבד או אפשרי גם מרופא משפחה? והשאלה השניה היא האם אפשרי לרכוש את הסוליות בסניפי ניו פארם אם קיים בכלל, או להזמין האופן פרטי ממקום כלשהו? תודה מראש ולילה טוב.

וסילי שלום, מרשם לסוליות אורטופדיות (האם התכוונת למדרסים?), המותאמות ספציפית לכף רגלך מקבלים מאורטופד. יש לרכוש אותן בחנויות אורטופדיות מתמחות. ליאת

06/09/2014 | 23:17 | מאת: וסילי ברודניק

כן הכוונה היא למדרסים. מודה לך על המידע.

מנהל פורום תרופות ורוקחות