חצקונים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

07/09/2014 | 14:16 | מאת: קסם

איך אני שומרת על הפנים שלא יהיו לי חצקונים? אני משתמשת בסבון פילנג של crema לפנים ובמנקה עור של דר פישר וזה לא עוזר במה להתשמש שימנע את החצקונים?

קסם שלום, התכשירים שנמכרים ללא מרשם רופא הם תכשירים לייבוש פצעונים קיימים ואין להם אפקט מניעתי. ניקוי פנים בתכשיר מותאם לעור בעייתי, וניקוי "שחורים" אצל קוסמטיקאית יכולים להפחית פצעונים, אך לא למנוע לגמרי. ניתן לנסות תכשירים קוסמטיים או טבעיים למניעת פצעונים או לפנות לרופא עור לקבלת תכשירים במרשם רופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות