כאבים בבטן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

07/09/2014 | 18:25 | מאת: ליאורה

תמיד שאני קמה ישלי כאבי בטן ואני אוכלת לפני שינה והכל וגם בבוקר אחרי שאני אוכלת עדין כואבת לי הבטן לא כל יום כואב לי אבל לרוב כואב לי מדוע?

ליאורה שלום, כאבי בטן יכולים לנבוע מגורמים רבים. אם את מקשרת את הכאבים לאוכל, נסי לשים אילו מאכלים גורמים לכאבי בטן,והשתדלי להפחית מהם. ניתן לבצע בדיקות רגישות למזון (לקטוז, גלוטן, וכו'). אם אינך יודעת מהו הרקע לכאבי הבטן, מומלץ לפנות לרופא לבירור ואבחנה רפואית. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות