אני מרגישה שנורא קשה לי לנשום

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/09/2014 | 19:59 | מאת: להלי

היי ליאת זה ממש נפלא השאלות והתשובות כאן אני מרגישה כבר כמה זמן שאני לוקחת נשימה היא לא מספקת אותי ואני צריכה כל כמה שניות לקחת נשימה ארוכה ולאחרונה זה ניהיה לי יותר לחוץ וזה התחיל לעשות לי שחרחורת אני לא נגשת לרופא משפחה כי הם יגידו לי שזה חרדות אולי או שאני מדמיינת כי הם לרוב מזלזלים מה אני יכולה לעשות?? זה ממש קשה לי אני מרגישה כאילו ממש אין לי אויר או אולי חמצן אני כבר לא יודעת מזה יכול ליהיות

להלי שלום, איני יודעת אם בדקו את התופעה הזאת לעומק (צילומים, בדיקות של אסתמה, סטורציה של חמצן). אם את מרגישה שהרופא שלך מזלזל בך, התעקשי שייקח אותך ברצינות, ואם זה לא עוזר גשי לרופא אחר. התעקשי שיעשו לך בדיקות לשלול סיבה גופנית לבעיה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות