ייעוץ

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

09/09/2014 | 09:34 | מאת: ליאה

שלום ליאת..אני מחפשת מה שהוא שיעזור לי בדיאטה ..שמעתי שיש שורף שומן ויש גלולות להרגשת שובע ויש כל מיני דברים..מה את ממליצה ?!

ליאה שלום, אני מאמינה בדיאטה המבוססת על שינוי באורח חיים, הפחתה בצריכת הקלוריות ופעילות גופנית. קיימים תכשירים רבים ולכל אחד מתאים תכשיר אחר. ישנם תכשירים שגורמים לשובע (כמו קונג'אק), יש תכשירים שמעודדים שריפת שומנים (קפה ירוק, פטל), יש תכשירים שמפחיתים ספיגת פחמימות (2-דיאט), ויש אנשים שהכי מתאימה להם מסגרת של קבוצת הרזייה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות