נרות דאלאצין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

09/09/2014 | 22:15 | מאת: סיון

שלום רב לפני יומיים רופאת נשים שלי אבחנה דלקת באגן ונתנה לי אנטביוטיקה ויום אחרי הוסיפה לי נרות דאלאצין וגינליות לטיפול בדלקת. המחזור החודשי שלי צריך להיות עוד שבוע בערך ואחרי השימוש הראשוני אתמול בלילה בנר הופיע לי דימום והיו כאבי מחזור ופשוט הקדים המחזור. האם זה יכול להיות בגלל השימוש בנר? והאם מותר לי להמשיך עם הנרות עכשיו בזמן דימום? חשוב לי לציין שאני משתמשת בטמפונים ואני לא יודעת אם מותר בזמן הטיפול בנרות. האם להפסיק תטיפול עד לאחר הווסת? תודה סיוו

סיון שלום, השימוש בנרות דלאצין עשוי לגרום לשיבוש של המחזור החודשי. ניתן להמשיך את הטיפול בזמן מחזור, אך לא ניתן להשתמש בטמפונים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות