פוליהיל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/09/2014 | 12:40 | מאת: ענת

שלום שלום האם יש לכם מידע על התרופה פוליהיל (Polyheal) לפצעי לחץ? האם זה מתאים לפצעים ברמה 4? האם זה בסל הבריאות? במידה ולא, האם יש דרכים להשיג הנחה/מימון לזה? הבנתי שזה מאוד יקר, איך זה לעומת הטיפולים האחרים (מקרופאגים-ואקום-יוני כסף ועוד) תוך כמה זמן זה אמור לרפא את הפצע? והאם ניתן/מקובל להביא את זה לבית חולים או למוסד סיעודי מורכב ולבקש שיבצעו את הטיפול בזה? תודה

ענת שלום, התכשיר פוליהיל אינו תרופה אלא אביזר רפואי. התכשיר מיועד לשימוש על פצעים קשים, גם כאלה שלא הגיבו לטיפולים אחרים. למיטב ידיעתי, התכשיר אינו בסל הבריאות. אם יש לך ביטוח פרטי, כדאי לנסות דרכם. מומלץ להתייעץ עם מומחה לטיפול בכיבים, כדי לוודא שזהו אכן הטיפול המומלץ עבורכם. עלון של המוצר (באנגלית) יש בכתובת: http://www.polyheal.com/wp-content/uploads/PolyHeal-Brochure.pdf ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות