תוקף מרשם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/09/2014 | 23:49 | מאת: שמרית

שלום ליאת, כותבת שוב מכיוון שחוששת שהודעתי תלך לאבוד שם למטה.. בנוגע לתוקף מרשם בי"ח בסופר פארם . כתבת שרק במאוחדת ובכללית יש אפשרות לרכוש תרופות בבתי מרקחת פרטיים ושאלת על איזו קופ"ח מדובר - על קופ"ח כללית. שאלתי הייתה מה משך הזמן שבו אפשר להשתמש במרשם של רופא בית חולים בסופר פארם? (בתעריף של קופת חולים כמובן ולא באופן פרטי) אודה על תשובה מהירה

שמרית שלום, ניתן להשתמש במרשם בית חולים בבית מרקחת פרטי עד 10 ימים מתאריך הוצאתו. ליאת

11/09/2014 | 20:56 | מאת: שמרית

גם אם מדובר בתרופה קבועה שאדם לוקח שנים (ולפי הצורך-למשל למיגרנה) ? והאם זה כך גם בבית מרקחת של הסופר פארם, עם כרטיס קופת חולים כללית? פשוט הדברים מאד לא ברורים וקיבלתי תשובות שונות מבתי מרקחת שונים של הסופרפארם. בתודה, שמרית

מנהל פורום תרופות ורוקחות