בחילות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/09/2014 | 19:06 | מאת: שיר

היתי רוצה לדעת איזה כדור מסייע לבחילות ומניעת הקאה? והאם כדורי גרבידול תמצית גינגר של tapuach מסייעים לבחילות שנובעות גם מוירוס? ומה לגבי מוטיליום ופראמין מה יותר מונע הקאה בודאות? ( לא של הריון)

שיר שלום, תרופות לבחילות והקאות (פראמין ומוטיליום) דורשות מרשם רופא. ללא מרשם רופא ניתן לרכוש כדורים לבחילות בנסיעה (travamin) או קלבטן. כדורי ג'ינג'ר יכולים לסייע לבחילות מרקעים שונים, גם קלקול קיבה. ליאת

13/09/2014 | 23:39 | מאת: שיר

יש לי מרשם למוטיליום מכיוון שאני סובלת מבחילות באופן קבוע. ביצעתי את כל הבדיקות והכל תקין בה ממה יכולות לנבוע בחילות על בסיס קבוע? והאם מוטיליום מונע הקאה בוודאות?

שיר שלום, מוטיליום מונעת הקאה בוודאות וגם תקל על הבחילה. הסיבות הן מגוונות. האם בדקו בעיות באוזן ובשיווי משקל? ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות