אקמולי לתינוקות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/09/2014 | 19:20 | מאת: רעות

הי יש לי בן בן חודש רציתי לדעת אם אפשר לתת לומאקמולי אם כואבת לו ממש הבטן ואם פתחתי את האקמולי והשארתי בחוץ זה בסדר או חייב מקרר?

13/09/2014 | 10:09 | מאת: סיון

רעות שלום לך אני ניסיתי את טיטיפות וזה ממש חבל על הזמן לכאבי בטן הבת שלי בת חודשיים אני. ממצילה החום רב על טיטיפות לכאבי בטן וגם יש מי ורדים קוראים להם מזהר תוכלי לקנות ולשים כף בבקבוק של המים שאת מכינה לילד אוכל זה מאוד מעקל לכאבי בטן מינסיון

רעות שלום, האם הכוונה לכאבי בטן על רקע קוליק (גזים של תינוקות)? לא הייתי ממליצה לתת אקמולי לכאבים אלו וסביר להניח שזה לא יעזור. ישנם תכשירים שספציפיים לבעיה זו. אקמולי פתוח לא דורש קירור ותוקפו חצי שנה מהפתיחה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות